Πέθανε η τραγουδίστρια Χριστιάνα - Άφησε το δικό της στίγμα στη μουσική
Πέθανε, σε ηλικία 68 ετών, η τραγουδίστρια Χριστιάνα. Η γνωστή τραγουδίστρια έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ.
Η Χριστιάνα Λαβίδα, που έγινε γνωστή με το μικρό της όνομα, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Ήταν αδελφή της τραγουδίστριας Βασιλικής Λαβίνα, συζύγου του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου και εξαδέλφη της Ελένης Βιτάλη.
Συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες και δημιουργούς. Στη δισκογραφία της περιλαμβάνονται επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Σαριμπιντάμ», «Η νύχτα θέλει», «Έβγα, τελάλη μου», «Χόρεψε με ένα ταγκό», «Μίλα μου» και «Τελειώσαμε λοιπόν».
ΕΛΛΑΔΑ
«Έρχεται σιβηρική εισβολή» - Η προειδοποίηση Τσατραφύλλια για την απότομη αλλαγή του καιρού
16:51
ΧΡΗΜΑ
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσετε σπίτι - Εκπλήξεις στο «Θερμόμετρο» ακινήτων
16:40
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
16:40
ΚΟΣΜΟΣ
Δεν είμαστε ουδέτεροι στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είμαστε στην ΕΕ, δήλωσε ο Γερμανός ΥΠΕΞ
16:39
ΚΟΣΜΟΣ