Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος»: Απίστευτη καταγγελία - Ζήτησε μίζα 3.500 ευρώ για ένα κρεβάτι ΜΕΘ
Απίστευτη καταγγελία έγινε στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη για μια γυναίκα που φέρεται να ζήτησε μίζα 3.500 ευρώ για να βρεθεί κρεβάτι ΜΕΘ για ασθενή με κορωνοϊό.
Η εν λόγω γυναίκα πλησίασε τη σύζυγο του ασθενή ζητώντας τα χρήματα αυτά και έγινε καταγγελία στον διοικητή του νοσοκομείου.
Η υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθεί ποια ήταν η επιτήδεια και ποια η σχέση της με το νοσοκομείο.
Ο διοικητικής του νοσοκομείου Οδυσσέας Κάτσακας μίλησε την Κυριακή στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κάτσακας, «πήρε τηλέφωνο ένας αστυνομικός από τη Ρόδο και μας ενημέρωσε ότι ο πεθερός του είναι διασωληνωμένος σε εμάς και κάποια κυρία του τηλεφώνησε στη γυναίκα του και είπε ότι είναι υγειονομικός, επιταγμένος ιατρός, και ότι η ίδια θα μπει μέσα καθώς έχει μεγάλη δύναμη και πολλές γνώσεις και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, για να τον διασωληνώσει αλλιώς θα πεθάνει. Η ίδια ζητούσε 3.500 ευρώ».
Αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις 122.000 ευρώ - «Δεν θα σιωπήσω, είμαι αθώος» (vid)
19:20
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες στην Πάτρα - Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
19:10
Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς από ένα χωριό στο Σούμι
18:58
Πηγές ΑΑΔΕ για τον έλεγχο στον Σύλλογο των Τεμπών: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου
18:46