ΕΛΛΑΔΑ

«Μην τρέξεις, θα σε προλάβω»: Το βίντεο που ο Ζαμπίδης κάνει τσακωτούς δύο διαρρήκτες

«Μην τρέξεις, θα σε προλάβω»: Το βίντεο που ο Ζαμπίδης κάνει τσακωτούς δύο διαρρήκτες
O «Iron Mike» μιλά για την περιπέτεια που είχε με δύο νεαρούς που ήθελαν να εισβάλλουν στο σπίτι του ΙΝΤΙΜΕ

Για την απίστευτη περιπέτεια που έζησε όταν έπιασε στο σπίτι του δύο ληστές, μίλησε ο παγκόσμιο πρωταθλητής του kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και το βίντεο που τράβηξε η σύντροφός του από το περιστατικό.

Όπως είπε στην τηλεόραση του Alpha ο «Iron Mike»: «Ο ένας είναι 17μιση, διότι τους εντοπίσαμε με τα στοιχεία και μάλιστα έχει ήδη 17 συλλήψεις».

«Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30 το απόγευμα, νωρίς, γυρνούσα σπίτι. Ήταν το καλό το timing. Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου, από μέσα προς τα έξω. Ήταν μέσα, προσπαθούσαν να βρουν πώς θα μπουν. Αφού φαίνεται ότι βρήκαν κάποιο σημείο, ο ένας πήδηξε έξω για να κρατάει τσίλιες. Πέτυχα τον πρώτο».

Όπως λέει στη συνέχεια, οι νεαροί έπαθαν σοκ όταν είδαν τον πρωταθλητή, καθώς ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να τα βάλουν μαζί του.

«Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι. Με το που με βλέπει μου λέει "Μάικ εσύ;". Του λέω "ναι εσύ τι κάνεις στο σπίτι". Λέει "βγάζω φωτογραφίες". Μετά βγήκε και ο δεύτερος, γιατί κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και πήγαν να φύγουν. Του είπα "μην τρέχεις, γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω". Είπε "εντάξει". Φώναξε και τον συνεργό του. Ήρθαν κοντά, κάναμε μια κουβέντα, ενώ είχαμε καλέσει την αστυνομία, γιατί η σύντροφός μου έβγαζε και το βίντεο. Αλλά έφυγαν ένα λεπτό πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ο ένας έχει καταδικαστεί και μάλιστα πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους, γιατί όταν πήγαιναν στο μηχανάκι τους, ο ένας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιον. Γνωρίζουμε και τους δύο».

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ