Ματίνα Παγώνη: Όλοι έχουμε δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών
Τις δύσκολες στιγμές που περνά η ίδια αλλά και οι συνάδεφοί της στα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας περιέγραψε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μιλώντας στην ΕΡΤ.
Όπως είπε τόσο αυτή όσο και οι συνάδελφοί της έχουν δεχτεί απειλές από συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται.
«Όλοι έχουμε δεχτεί απειλές. Εμείς είμαστε σε έναν χώρο που έχουμε να κάνουμε με ασθενείς, συγγενείς, που ο καθένας μπορεί να χάσει τον άνθρωπο του. Εκείνη τη στιγμή σε ποιον ξεσπάς; Στο γιατρό, όχι σε κάποιον άλλο. Είναι λογικό, αλλά αυτά τα ξεπερνάς σιγά σιγά, με τον τρόπο σου, με την ηρεμία σου και καθησυχάζεις τους ανθρώπους αυτούς» είπε.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι είναι πρόθυμη να λύνει τις απορίες των ανθρώπων που την καλούν στο τηλέφωνο.
«Απαντάω στα τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα. Μπορεί να έχω επίσκεψη, όμως θα βγω για τρία λεπτά και θα απαντήσω, γιατί καταλαβαίνω την αγωνία του κόσμου που δεν είναι γιατροί. Πόσο πανικοβάλλονται, όταν δε είσαι και μόνος σου» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.
Στο λιμάνι της Ύδρας σήμερα ο Μπραντ Πιτ: Τα εντυπωσιακά σκηνικά εποχής και το «ιστορικό» δελφίνι (vid)
09:39
Λαζαρίδης για δηλώσεις Δένδια: «Στο τέλος της ημέρας θα κριθούμε όλοι μας - Να μην ρίχνουμε νερό στον μύλο της εσωστρέφειας»
09:26
Μακάβριο μυστήριο 3.000 ετών: Ομαδικός τάφος με 77 ανθρώπους και...μία αγελάδα στη Σερβία
09:25
ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο Σιάτλ - Πέντε νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης (pic)
09:15