ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη ψευτογιατρού: Μας υποσχόταν πλήρη ίαση - Έλεγε ότι εργάζεται εκεί όπου νοσηλευόταν ο Σουμάχερ

Δίκη ψευτογιατρού: Μας υποσχόταν πλήρη ίαση - Έλεγε ότι εργάζεται εκεί όπου νοσηλευόταν ο Σουμάχερ
Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Υποσχέσεις για πλήρη ίαση έταζε ο «ψευτογιατρός», ο οποίος δήλωνε ότι εργάζεται ακόμη και στο εξειδικευμένο κέντρο της Ελβετίας, όπου νοσηλευόταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής ως οδηγός της Φόρμουλα 1 Μίχαελ Σουμάχερ.

«Μας υποσχέθηκε πλήρη ίαση. Ήταν η πρώτη φορά που μας έλεγε κάποιος γιατρός κάτι τέτοιο. Με ενθουσίασε. Ρώτησα γιατί δεν εφαρμόζεται παντού η θεραπεία του και μου απάντησε ότι είναι σε ερευνητικό στάδιο και βρίσκεται λίγο πριν την έγκριση» κατέθεσε στο δικαστήριο ο πατέρας της 14χρονης που έπασχε από καρκίνο.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο «ψευτογιατρός» τους είχε πει ότι εργάζεται στο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας, όπου νοσηλευόταν ο Σουμάχερ, ενώ τους ζητούσε χρήματα δήθεν μόνο για τα φάρμακα μέσω επιταγών σε εντολή «εμού του ίδιου».

Ωστόσο, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας «μέρα με την ημέρα το παιδί χειροτέρευε. Λίγους μήνες μετά είχε γίνει πια χάλια. Τον παίρναμε κάθε μέρα τηλέφωνο, αλλά αυτός σε κάθε τηλεφώνημα ήταν καθησυχαστικός. Ήθελε να μείνει το παιδί στο σπίτι, αυτή ήταν η επιδίωξή του, να μην πάει στο νοσοκομείο γιατί εκεί θα έβρισκαν τι είχε κάνει τόσο καιρό» και πρόσθεσε: «Η τελευταία φορά που είχαμε επαφή ήταν μετά την αεροδιακομιδή του παιδιού από την Κω. Όταν φτάσαμε στην Αθήνα και οι γιατροί είπαν ότι έχει ένα τεράστιο όγκο το παιδί, ο Κόντος ήταν στην Ιταλία. Ο γιατρός του νοσοκομείου μίλησε με τον Κόντο και κλείνοντας το τηλέφωνο μου λέει φωνάζοντας: «Που τον βρήκες αυτό τον δολοφόνο;» ανέφερε ο μάρτυρας.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη «ψευτογιατρού» - Συγκλονιστική μαρτυρία: Λεηλάτησε τις τελευταίες στιγμές της κόρης μου

Δίκη «ψευτογιατρού»: Έσπασε την καραντίνα και πήγε στο δικαστήριο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ