ΕΛΛΑΔΑ

Στο «πλευρό» του ακριτικού Αη Στράτη το πρωθυπουργικό Γραφείο

Στο «πλευρό» του ακριτικού Αη Στράτη το πρωθυπουργικό Γραφείο
Με ένα ξεχωριστό τρόπο η πολιτεία και ειδικότερα το πρωθυπουργικό Γραφείο βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων του ακριτικού Αγίου Ευστρατίου ΓΤ ΠτΔ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

Με ένα ξεχωριστό τρόπο η πολιτεία και ειδικότερα το πρωθυπουργικό Γραφείο βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων του ακριτικού Αγίου Ευστρατίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Ευστρατίου, στο ακριτικό νησί έφτασαν διαδραστικοί πίνακες, νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μικροφωνικές εγκαταστάσεις και ηχοσυστήματα, κλιματιστικά, φωτοτυπικό μηχάνημα και βιβλιοθήκες αρχειοθέτησης για να βοηθήσουν στη διδασκαλία των νέων.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν έπειτα από φροντίδα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς του γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου.

Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το πρωθυπουργικό γραφείο βρίσκεται δίπλα στο ακριτικό νησί καθώς έχει φροντίσει για την αποστολή ασθενοφόρου αλλά και για την πραγμάτωση της αποκατάστασης του παραδοσιακού οικισμού.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Ευστρατίου αναφέρεται:

«Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε για το νησί μας η τελευταία μέρα του Νοεμβρίου.

Με φροντίδα του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς και του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνη Οικονόμου με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί του Αγίου Ευστρατίου, παραλάβαμε πλήθος εξοπλισμού για τις σχολικές μονάδες του νησιού μας.

Διαδραστικοί πίνακες, νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μικροφωνικές εγκαταστάσεις και ηχοσυστήματα, κλιματιστικά, φωτοτυπικό μηχάνημα και βιβλιοθήκες αρχειοθέτησης έφτασαν στο νησί μας για να βοηθήσουν στη διδασκαλία των νέων μας.

Ευχαριστούμε θερμά την πολιτεία που στηρίζει εμπράκτως τους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ