Χειροπέδες σε 10 αστυνομικούς για κύκλωμα έκδοσης πλαστών εγγράφων - Περισσότερες από 20 συλλήψεις
Περισσότερα από 20 άτομα ανάμεσά τους 10 αστυνομικοί συνελήφθησαν από τις Αρχές για το μεγάλο κύκλωμα που εξέδιδε πλαστά έγγραφα και τα χορηγούσε έναντι αδράς αμοιβής σε υποψήφιους αγοραστές.
Στη δικογραφία θα περιλαμβάνεται όμως διπλάσιος αριθμός ατόμων ενώ η υπόθεση φαίνεται να εξαπλώνεται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες διοικητικοί υπάλληλοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αστυνομικοί κατασκεύαζανν ταυτότητες ακόμη και διαβατήρια και τα πωλούσαν με τις Αρχές να κάνουν λόγο για τζίρο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Στο μικροσκόπιο βρέθηκαν αστυνομικά τμήματα σε Ασπρόπυργο , Αχαρνές, Γλυφάδα και Καλλιθέα με τους 10 αστυνομικούς να έχουν συλληφθεί ενώ ακόμη υπάρχει η πληροφορία ότι κεντρικό ρόλο είχε στην υπόθεση αστυνομικός του Ασπροπύργου.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος βρέθηκε στην υπηρεσία που σχηματίζει τη δικογραφία και ενημερώθηκε ενώ αναμένεται να γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις.
Η δράση του κυκλώματος φτάνει και δύο χρόνια πριν ενώ πηγές στο CNN Greece ανέφεραν ότι τα άτομα που πήραν τα πλαστά εγγραφα στα χέρια τους μπορεί να φτάνουν και τα 2.000.
ΗΠΑ: Αγωνία για τη μητέρα δημοσιογράφου του NBC - Εξετάζουν το σενάριο της απαγωγής
10:03
Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών - Χαλκίδας μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων: Νεκρός ένας 57χρονος
09:56
Το γιγαντιαίο μνημείο που χτίστηκε για την αιωνιότητα – Kαι στέκεται ακόμη 1.700 χρόνια μετά
09:50
ΤΑ «ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» DEALS: Η σχέση Τραμπ - Ερντογάν, τα νέα «παζάρια» και οι προειδοποιήσεις Δένδια
09:48