Κορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό ο Μητροπολίτης Κοσμάς - Δεν ήθελε να διασωληνωθεί
Στον Ευαγγελισμό διακομίστηκε τα ξημερώματα ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, ποσεί από κορωνοϊό, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να πεισθεί να διασωληνωθεί.
Ο ιεράρχης μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, παρά την άρνησή του τις προηγούμενες ημέρες, μετά από επίμονη παρότρυνση των γιατρών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ξεκίνησαν μεγάλες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού να πειστεί να διασωληνωθεί, με τον ίδιο να το αρνείται κατηγορηματικά.
Ο Μητροπολίτης Κοσμάς βρισκόταν για αρκετές ημέρες στο σπίτι του, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό, αρνούμενος να μεταβεί στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες λάμβανε οξυγόνο για να υποβοηθηθεί η αναπνοή του.
Εκλογές Ουγγαρία: Προβάδισμα για το κόμμα της αντιπολίτευσης - Πτώση σημειώνει ο Ορμπάν
13:42
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Βόρεια Ελλάδα - Οκτώ προσαγωγές
13:34
Πλήθος κόσμου στις κηδείες των στρατιωτικών του Ιράν που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις ΗΠΑ - Ισραήλ
13:33
Η Rihanna και η οικογένειά της βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα των πυροβολισμών
13:26