Ποινική δίωξη στους διαχειριστές της ιστοσελίδας «Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς»
Για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και «πρόκληση σε ανυπακοή και διέγερση» διώκονται πλέον δύο πρόσωπα, που φέρονται ως διαχειριστές της ιστοσελίδας «Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς» η οποία εμφανίζεται να καλεί σε μη εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στην άσκηση ποινική δίωξης σε βάρος τους, μετά τη διαβίβαση σχετικής δικογραφίας από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η Εισαγγελία είχε ασκήσει ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, ο οποίος με δημόσιες αναρτήσεις του δηλώνει αρνητής του κορωνοϊού αλλά και του εμβολίου ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης των ασθενών, υποστηρίζοντας πως γίνονται χωρίς λόγο.
SPONSORED
Στις 29 Αυγούστου το δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση
22:05
Λάρισα: Φορτηγό παρέσυρε μεταλλική πινακίδα και «καρφώθηκε» σε μάντρα - Ένα άτομο στο νοσοκομείο
21:56
Μπέσεντ: ΗΠΑ και Ιράν εξετάζουν μια πολύπλευρη συμφωνία, τίποτε οριστικό μέχρι να ανοίξει το Ορμούζ
21:48
Ανδρουλάκης από Ευρυτανία: Το δημογραφικό θα είναι η μεγάλη «νάρκη» τα επόμενα χρόνια
21:46