Θείος και αδελφός βίαζαν ανήλικη στην Αμαλιάδα για τρία ολόκληρα χρόνια
Προφυλακιστέος κρίθηκε την Παρασκευή με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για την υπόθεση βιασμού ανήλικης από την Αμαλιάδα, ο 40χρονος θείος της. Η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2019.
Ένας 40χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας προφυλακίστηκε χθες Παρασκευή, ως κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως Αμαλιάδας, ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρέμεινε τελικά ο αδελφός της, ο οποίος φέρεται ότι μαζί με τον θείο τους, τη βίαζαν κατ’ εξακολούθηση.
Ο 40χρονος θείος της άτυχης, σήμερα 18χρονης, και ο 20χρονος αδελφός της κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση.
Το δράμα της κοπέλας που έγινε γνωστό το 2019
Μια υπόθεση που είχε συνταράξει το 2019, για το δράμα που ζούσε το κορίτσι από τα 13 έως τα 16 της χρόνια, οπότε και αποκάλυψε όλα όσα βίωνε.
Η υπόθεση όλο αυτό το διάστημα ήταν σε προδικασία και στο στάδιο της προανάκρισης, ωστόσο δεν είχε «προχωρήσει» στο στάδιο της κλήσης σε απολογία των δύο καταγγελλόμενων.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε από την Εισαγγελέα Αμαλιάδας η κοπέλα, η οποία ενέμεινε στην πρώτη της κατάθεση, ότι βιάζονταν δηλαδή από ίδιο της τον θείο και τον ανήλικο επίσης τότε αδελφό της.
Ουκρανία: Στο Κίεβο η Φον ντερ Λάιεν με αφορμή την 4η επέτειο από την έναρξη του πολέμου
14:53
Η Marvel απέχει από το Super Bowl: Χωρίς διαφημίσεις για τα νέα Spider-Man και Avengers
14:50
Έκκληση ΠΟΥ για ένα δισ. δολάρια - Στόχος η αντιμετώπιση των υγειονομικών κρίσεων του 2026
14:45
Κλειστή λόγω κατολίσθησης η Ιονία Οδός: Προειδοποιεί για περαιτέρω επιβάρυνση, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ
14:42