ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Λαμία: Πέθανε από ανακοπή 14χρονη με κορωνοϊό

Θρήνος στη Λαμία: Πέθανε από ανακοπή 14χρονη με κορωνοϊό
Το κοριτσάκι διακομίστηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό (Φωτογραφία αρχείου) ΙΝΤΙΜΕ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία Λαμίας από τον αιφνίδιο θάνατο 14χρονης μαθήτριας η οποία έπασχε από κορωνοϊό και το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, άφησε την τελευταία της πνοή στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης, πιθανότατα από επιπλοκές της νόσου.

 

Το κοριτσάκι διακομίστηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου στις 9:30΄ το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό.

Οι γιατροί σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα LamiaReport, από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορωνοϊού και αποφάσισαν να το κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Δυστυχώς όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, υπέστη απανωτές ανακοπές.

Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν, αλλά ούτε στη ΜΕΘ δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν, αφού η 14χρονη «έσβησε» στα Επείγοντα.

Οι δικοί της άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το αγγελούδι τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι νοσούσε από κορωνοιό, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Δεν αποκλείεται όμως το έμφραγμα που υπέστη να είναι από επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια.

Την αιτία θανάτου θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, ωστόσο και οι γιατροί στο νοσοκομείο είναι συγκλονισμένοι από τον αδόκητο χαμό της 14χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ