ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Στην Εντατική με παροχή οξυγόνου - «Ικανοποιητική η κατάσταση της υγείας του»

Γιώργος Τράγκας: Στην Εντατική με παροχή οξυγόνου - «Ικανοποιητική η κατάσταση της υγείας του»
Ο Γιωργος Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επιδείνωσης της κλινικής του εικόνας ΙΝΤΙΜΕ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Σωτηρία» με παροχή οξυγόνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με COVID 19 ο Γιώργος Τράγκας.

Ο δημοσιογράφος και ιδρυτής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» είχε ανακοινώσει προ ημερών ότι είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό και η κατάστασή του παρουσίασε, χθες, Σάββατο, επιδείνωση.

Στην πνευμονολογική κλινική του «Σωτηρία» δεν νοσηλεύεται, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, η σύζυγός του Μαρία Καρρά η οποία παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της.

Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπός του κόμματός του, σε ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Κυριακής ανέφερε πως η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά:

«Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Σωτηρία" και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Στις 30 Νοεμβρίου, ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας είχε γράψει στο Facebook ότι βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά και επειδή είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει σε ανάρτησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ