ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Στο σπίτι αναρρώνει η σύζυγός του

Γιώργος Τράγκας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του - Στο σπίτι αναρρώνει η σύζυγός του
Ο Γιωργος Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επιδείνωσης της κλινικής του εικόνας ΙΝΤΙΜΕ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Σωτηρία» παραμένει με παροχή οξυγόνου ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό

Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπός του κόμματός του, αναφέρει: Η κατάσταση της υγείας του είναι «σταθερή, επουδενί ανησυχητική – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά τη συζυγό του, Μαρία Καρρά, ο ίδιος σημειώνει ότι «αναρρώνει, σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα Covid-19, σπίτι».

Σύμφωνα με τον ίδιο η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα «υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρήζει νοσηλείας. Της δόθηκαν οδηγίες, αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε να εισαχθεί στο νοσοκομείο».

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Στις 30 Νοεμβρίου, ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας είχε γράψει στο Facebook ότι βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά και επειδή είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει σε ανάρτησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ