Χειροτονήθηκε ιερέας ο σύζυγος της Αθηνάς Λινού, Δημήτρης
Διάκονος και στη συνέχεια ιερέας χειροτονήθηκε ο σύζυγος της καθηγήτριας επιδημιολογίας Αθηνάς Λινού, και χειρούργος Δημήτρης Λινός.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, χειροτονήθηκε διάκονος στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς, ενώ την Κυριακή, ακολούθησε η χειροτονία του ως ιερέας στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου.
Η οικογένεια Λινού επέλεξε Αγιά και Πήλιο καθώς δεν ήθελε δημοσιότητα, ενώ στο γυναικείο μοναστήρι υπάρχει διαχρονική σχέση με την ηγουμένη θεοδέκτη.
Στην τελετή χοροστάτησε ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αγιάς κ. Ιγνάτιος.
Ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και χειρούργος θα συνεχίσει να προσφέρει παράλληλα και τις υπηρεσίες του στην ιατρική.
ΕΛΛΑΔΑ
Ισχυρή χαλαζόπτωση στη Λέρο ανήμερα Χριστουγέννων (pics)
19:10
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
«Ζητείται προσωπικό»: Κραυγή αγωνίας από τις επιχειρήσεις - Οι κλάδοι με τις μεγαλύτερες ελλείψεις
18:57
ΚΟΣΜΟΣ
Το μήνυμα της φον ντερ Λάιεν για τα Χριστούγεννα: «Σας στέλνουμε την αγάπη μας»
18:49
ΕΛΛΑΔΑ
Έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο: «Επαγγελματικό χτύπημα» βλέπει η Αντιτρομοκρατική - Αναλαμβάνει το ελληνικό FBI (vids)
18:32
ΚΟΣΜΟΣ