Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος έπνιξε τη σύζυγό του στη Λακωνία μετά από τσακωμό
Μία ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, καθώς ένας 40χρονος άνδρας στον Βλαχιώτη Λακωνίας δολοφόνησε την 36χρονη συζύγό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο 40χρονος μετά την πράξη ειδοποίησε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.
Αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού και αφού διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Της δολοφονίας είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία ενώ η άτυχη γυναίκα φέρεται να του ζήτησε να χωρίσουν.
Ο άνδρας κρατείται από τις Αρχές ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Το ζευγάρι, που έχει καταγωγή από την Αλβανία, ζούσε και εργαζόταν στην περιοχή ενώ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, είχαν δύο ανήλικα παιδιά, 8 και 10 ετών.
Σημειώνεται πως αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα εντός του 2021.
Η Λευκορωσία απελευθέρωσε τον δημοσιογράφο Αντρέι Πότσομπουτ (pic)
15:42
Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI
15:41
Mεγάλος ανεμοστρόβιλος ανατολικά της Λευκωσίας - Ορατός από διάφορες περιοχές της πόλης (vids)
15:40
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποχωρούν από τον OPEC την 1η Μαΐου
15:37