ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ένταση σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω - Μετ΄εμποδίων η κίνηση στη Θηβών

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ένταση σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω - Μετ΄εμποδίων η κίνηση στη Θηβών
Περίπου 100 άτομα έκλεισαν δύο από τις τρεις λωρίδες στη Θηβών και έβαλαν φωτιά σε κάδους - Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Ένταση επικρατεί λίγο πριν τις 10 το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, περίπου 100 άτομα έκλεισαν δύο από τις τρεις λωρίδες στη Θηβών και έβαλαν φωτιά σε κάδους.

Μάλιστα, έχουν κλείσει τα 3 ρεύματα κυκλοφορίας με κάδους απορριμμάτων.

Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια σημειώνονται με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Οι συγκεντρώσεις και πορείες που έχουν προγραμματιστεί, στην Αθήνα είναι στα Προπύλαια, στις 12 το μεσημέρι, στις 6 και στις 9 το βράδυ και στις 6 το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα. Ανάλογα καλέσματα έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Λαμία, Αγρίνιο, Κεφαλονιά, Κομοτηνή, Καβάλα, Κέρκυρα και Καρδίτσα.

Στην Αθήνα, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Το κέντρο της Αθήνας θα μοιάζει με «φρούριο» καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, περί τους 4.000 αστυνομικούς θα βρίσκονται επί ποδός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ