ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Mου ζήτησε να χωρίσουμε και την σκότωσα» ομολόγησε ο δράστης

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Mου ζήτησε να χωρίσουμε και την σκότωσα» ομολόγησε ο δράστης
Το ζευγάρι, αλβανικής καταγωγής, τα τελευταία χρόνια διέμενε και εργαζόταν στην περιοχή. ΙΝΤΙΜΕ

Την 15η γυναικοκτονία μετρά η χώρα μας μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, μετά τη δολοφονία μιας 36χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, από τα χέρια του 40χρονου συζύγου της, στον Βλαχιώτη Λακωνίας.

Το ζευγάρι, αλβανικής καταγωγής, τα τελευταία χρόνια διέμενε και εργαζόταν στα χωράφια της περιοχής.

Οι δυο τους φέρεται να λογομάχησαν έντονα κατά τη διάρκεια της νύχτας και στη συνέχεια ο 40χρονος έπνιξε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια και εν συνεχεία να κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί. «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου», ήταν τα πρώτα του λόγια σύμφωνα με πληροφορίες.

Αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού και αφού διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως συνάγεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η ζήλια του δράστη ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατούσε. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

Ο άνδρας κρατείται από τις Αρχές ενώ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει δύο αγόρια 9 και 11 ετώντα οποία τη στιγμή του φόνου κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο και ζούσε στο Βλαχιώτη τα τελευταία 4 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ