ΕΛΛΑΔΑ

Προκλητικός ο ψευτογιατρός:«Για αυτούς που έγιναν καλά δεν θα πείτε κάτι;»

Προκλητικός ο ψευτογιατρός:«Για αυτούς που έγιναν καλά δεν θα πείτε κάτι;»
Για τις 13 Δεκεμβρίου ζήτησε και έλαβε προθεσμία ο ψευτογιατρός,

Για τις 13 Δεκεμβρίου ζήτησε και έλαβε προθεσμία ο ψευτογιατρός, ο οποίος βαρύνεται πλέον και με το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Νωρίτερα, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από τους συνηγόρους για την ακαταλληλότητα της δικαστικής αίθουσας διεκόπη για αύριο Τρίτη και η δίκη του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση των 12 ανθρωποκτονιών και των 14 απόπειρων ανθρωποκτονιών ασθενών.

«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πως να καθίσουμε όχι κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» ανέφερε ο Βασίλης Δημακόπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Από την άλλη πλευρά, ο 48χρονος "ψευτογιατρός", συνέχισε να προκαλεί, επιμένοντας πως ...δεν είχαν ελπίδα οι ασθενείς που τον εμπιστεύτηκαν!!! «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι' αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ