ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - Γιατί δεν εμβολιάστηκε

Γιώργος Τράγκας: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του - Γιατί δεν εμβολιάστηκε
Δεν έχει διασωληνωθεί, παραμένει σε μια σταθερή αλλά και κρίσιμη κατάσταση ΙΝΤΙΜΕ

Για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα και γιατί δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό αναφέρθηκε ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος τύπου του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι».

«Η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά είναι σε κρίσιμα 24ωρα, υποστηρίζεται με οξυγόνο και παραμένει στη ΜΕΘ. Δεν έχει διασωληνωθεί, παραμένει σε μια σταθερή αλλά και κρίσιμη κατάσταση» είπε στο Open

Αναφερόμενος στις θέσεις του δημοσιογράφου για τον κορωνοϊό, είπε ότι αυτές έχουν διατυπωθεί καθώς και ότι ασφαλώς υπάρχει ο ιός και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος.

«Αναφορικά με το εμβόλιο, ούτε προτρέπουμε ούτε αποτρέπουμε κάποιον να εμβολιαστεί» ανέφερε.

Μιλώντας για τον λόγο που δεν είχε εμβολιαστεί ο κ. Τράγκας, είπε πως:

«Είχε μια αλλεργία που έδινε πιθανότητα παρενέργειες και επειδή ήταν διαβητικός και δεν ήθελε να απορρυθμιστεί το ζάχαρο, το φοβόταν. Το σκεφτόταν όμως».

Αναφορικά με την κατάσταση υγείας της συζύγου του ανέφερε ότι νοσεί με ήπια συμπτώματα στο σπίτι.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

Στις 30 Νοεμβρίου, ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας είχε γράψει στο Facebook ότι βρίσκεται σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά και επειδή είναι διαβητικός θέλει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει σε ανάρτησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ