ΕΛΛΑΔΑ

Τα γυρίζει ο Βασιλείου για τον βιασμό: «Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου για αυτό δεν μίλησα»

Τα γυρίζει ο Βασιλείου για τον βιασμό: «Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μου για αυτό δεν μίλησα»
Ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου παραδέχθηκε ότι είδε μπροστά στα μάτια του τον βιασμό της νεαρής γυναίκας και δεν έκανε απολύτως τίποτα Facebook

Ανασκευάζει τώρα ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου τις χθεσινές δηλώσεις του on camera ότι έχει γίνει μάρτυρας βιασμού μιας γυναίκας από επιχειρηματία - ιδιοκτήτη κέντρου διασκέδασης στην παραλιακή, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Γιάννης Βασιλείου προχώρησε σε διευκρινιστικές δηλώσεις λέγοντας πως ο λόγος που δεν μίλησε τότε ήταν ότι είχε απειληθεί η ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του από τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου και δράστη του βιασμού, ενώ τόνισε ότι αυτή την εξήγηση είχε δώσει και στις πρώτες του δηλώσεις, ωστόσο αυτή «κόπηκε» στο μοντάζ.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Open ο τραγουδιστής δήλωσε:

«Υπάρχει και μια συνέχεια. Όταν έγινε αυτό μπροστά στα μάτια μου έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι να κάνω. Όταν πήγα να φύγω, ο ιδιοκτήτης με απείλησε. Εμένα, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Με απείλησαν οι μπράβοι και μου είπαν ότι θα με βρουν σε χαντάκι. Τι έπρεπε να κάνω, πείτε μου. Τι να έκανα; Αυτό έγινε πριν από 40 χρόνια»

Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτός ήταν ο λόγος που είπε πως δεν μετάνιωσε:

«Για αυτό είπα ότι δεν έχω μετανιώσει. Για αυτό δεν μίλησα. Ούτε η κοπέλα μίλησε. Κι εκείνη φοβήθηκε για τη ζωή της. Το βίντεο δεν είχε συνέχεια. Ήταν κομμένο».

Τι είχε πει ο Γιάννης Βασιλείου την προηγούμενη ημέρα

Μιλώντας χτες, Δευτέρα, στον ΑΝΤ1 ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι είδε μπροστά στα μάτια του τον βιασμό της νεαρής γυναίκας και δεν έκανε απολύτως τίποτα, επιτρέποντας έτσι στο αφεντικό του να συνεχίσει να βιάζει το θύμα του στο καμαρίνι του.

Ο τραγουδιστής δεν παραδέχθηκε μόνο πως έμεινε αμέτοχος μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και τις φωνές της κοπέλας, αλλά και πως δεν έχει μετανιώσει γιατί «δεν ήταν δικό του θέμα».

Ο Γιάννης Βασιλείου είπε μεταξύ άλλων:

«Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας».

Και πρόσθεσε: «Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ