ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Δύο ακόμα καταθέσεις κοριτσιών «καίνε» τον προπονητή τένις

Αποκλειστικό: Δύο ακόμα καταθέσεις κοριτσιών «καίνε» τον προπονητή τένις
Για περισσότερο από πέντε χρόνια, ο 35χρονος προπονητής του τένις εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να πλησιάζει κοριτσάκια και να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δύο νέες καταθέσεις κοριτσιών που αποκαλύπτουν ότι σε ηλικίας 13 και 14 ετών είχαν σχέση με τον προπονητή του τένις, έχει στη διάθεση του το ανηλίκων της ασφαλείας.

Πρόκειται για δυο ακόμη καταθέσεις που θα διαβιβαστούν στον αρμόδιο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Τα δυο κορίτσια σήμερα είναι 20 χρόνων και περιέγραψαν στους αξιωματικούς που τους κέρδισαν την εμπιστοσύνη για να κάνουν αυτό το βήμα, πως ο καθηγητής τους είχε έρθει κοντά και με τις δυο ενώ φρόντιζε να μην μιλήσουν για όσα συνέβαιναν σε κανέναν.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, για περισσότερο από πέντε χρόνια, ο 35χρονος προπονητής του τένις εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να πλησιάζει κοριτσάκια και να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα, με τη μια από τις δυο καταγγέλλουσες που τώρα είναι 20 ετών, διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση, πριν η κοπέλα πάρει απόφαση να μιλήσει στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο ίδιος, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του για κατηγορίες που αφορούν αποπλάνηση δύο ανήλικων αθλητριών, τα έτη 2015 και 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ