ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία: Η 29χρονη πυροβόλησε τον αδελφό της και μετά αυτοκτόνησε

Ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία: Η 29χρονη πυροβόλησε τον αδελφό της και μετά αυτοκτόνησε
Το σημείο της τραγωδίας βρίσκεται στην οδό Ολυμπίας 45, στο Νέο Ηράκλειο CNN Greece

Νεκρά στο διαμέρισμα όπου κατοικούσαν στο Νέο Ηράκλειο βρέθηκαν δύο αδέρφια, ένας άνδρας 34 ετών και μια γυναίκα 29 ετών, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της αστυνομικής μας συντάκτριας Μίνας Καραμήτρου η 29χρονη ήταν αυτή που πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της.

Ο 34χρονος είχε στην τσέπη της ζακέτας του δύο χειρόγραφα σημειώματα, δικό του και της αδερφής του, που εκδήλωναν την πρόθεση τους να αυτοκτονήσουν

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία αρχικά κλήθηκε στο σημείο ύστερα από μια πληροφορία για μια νεκρή κοπέλα. Όταν όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό και έναν άνδρα, τον αδερφό της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα είχαν χάσει τη μητέρα τους, γεγονός που τους είχε επηρεάσει ψυχολογικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι εντοπίστηκε και μία καραμπίνα.

Το σημείο της τραγωδίας βρίσκεται στην οδό Ολυμπίας 45, στο Νέο Ηράκλειο, σε μια οικογενειακή πολυκατοικία. Τα αδέλφια έμεναν σε διαμέρισμα πάνω από τους γονείς τους. Μετά τον θάνατο της μητέρας, ο πατέρας ζούσε μόνος ενώ στην οικογένεια υπάρχει και ένας ακόμη αδελφός.

Στο σημείο, εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει ασθενοφόρα καθώς και ιατροδικαστής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ