ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης στη Θεσσαλονίκη

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης στη Θεσσαλονίκη
Η ίδια εύχεται να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός Intime

Καταγγελία από μητέρα 11χρονου κοριτσιού σχετικά με απόπειρα αρπαγής του κατατέθηκε την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, η μητέρα κατέθεσε στην αστυνομία σχετικά με δύο άντρες που επέβαιναν σε όχημα χωρίς πινακίδες, και οι οποίοι ακολούθησαν σχολικό λεωφορείο και είχαν την πρόθεση να αρπάξουν την ανήλικη έξω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με το grtimes.gr το συμβάν οποίο έχει προκαλέσει αναστάτωση σε πολλούς γονείς, σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, στις 14:40, ενώ η μητέρα του κοριτσιού βρέθηκε την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να δώσει λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την υπόθεση.

Όπως περιγράφει στο grtimes, την ώρα που το παιδί επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο στο σπίτι, η συνοδός παρατήρησε ένα μαύρο αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο ακολουθούσε το όχημα, ενώ μόλις το λεωφορείο έκανε στάση έξω από το σπίτι, σταμάτησε ακριβώς από πίσω και περίμεναν για να βγει το παιδί από το όχημα με πρόθεση να το ακολουθήσουν.

Εντός του αυτοκινήτου, η συνοδός κατάφερε να παρατηρήσει δύο άντρες ηλικίας περίπου 55-60 ετών ενώ μόλις το παιδί βγήκε από το λεωφορείο προσπάθησαν να το ακολουθήσουν.

«Περίμεναν να βγει το παιδί από το λεωφορείο ενώ υπήρχε η δυνατότητα να το προσπεράσουν και να φύγουν από το πλάι του δρόμου. Μέχρι που βγήκε το παιδί και αυτοί έκαναν να το ακολουθήσουν.

Όλα αυτά τα είδε η σύνοδος η οποία φώναξε στην κόρη μου να τρέξει προς το σπίτι, ώστε να μπει στην οικοδομή για να μην την αφήσει και φύγει. Οι δύο άντρες κοντοστάθηκαν, έκαναν δύο φορές αναστροφή και αφού έφυγε η κοπέλα (σ.σ. συνοδός) έφυγαν και αυτοί», περιγράφει η μητέρα.

Το λεωφορείο, σύμφωνα με την μητέρα της 11χρονης, ακολουθεί καθημερινά συγκεκριμένο δρομολόγιο και το παιδί έχει επίσης συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο. Το σπίτι βρίσκεται άνωθεν του Περιφερειακού Ευόσμου, σε μια περιοχή που ως επί το πλείστων κατοικούν οικογένειες και ως εκ τούτου από τις 13:00 το μεσημέρι έως και τις 13.30 υπάρχει έντονη παρουσία γονέων και παιδιών που επιστρέφουν από το σχολείο.

Ωστόσο από τις 13.30 έως και τις 13.45, ώρα που έφτασε και το σχολικό με την 11χρονη, επικρατεί «απόλυτη ησυχία», όπως λέει η μητέρα.

Η ίδια εύχεται να πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, ωστόσο, ενημέρωσε την αστυνομία, συνοδευόμενη από την σύνοδο των παιδιών που αντιλήφθηκε το συμβάν, τους γονείς και την διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να είναι υποψιασμένοι για ανάλογο γεγονός και να έχουν το νου τους σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ