ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες - Για παλιοσίδερα τα δύο οχήματα

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες - Για παλιοσίδερα τα δύο οχήματα
To αυτοκίνητο με τους τρεις νεαρούς ανατράπηκε μέσα στο δρόμο και είναι ευτύχημα που δεν παρασύρθηκε από διερχόμενη νταλίκα INTIME

Σοβαρό τροχαίο προκάλεσε οδηγός που έκανε αναστροφή μέσα στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Θεσσαλονίκης.

Από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος του «Camping Interstation», στην παλαιά εθνική μετά τη Στυλίδα, τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Σύμφωνα με τη τοπική ιστοσελίδα LamiaReport το Mitsubishi Colt στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί κινούνταν κανονικά στο ρεύμα προς Ράχες, όταν ξαφνικά ο ηλικιωμένος οδηγός του opel βγήκε από το βενζινάδικο και επιχείρησε αναστροφή.

Ο οδηγός του Colt προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

Μάλιστα το αυτοκίνητο με τους τρεις νεαρούς ανατράπηκε μέσα στο δρόμο και είναι ευτύχημα που δεν παρασύρθηκε από διερχόμενη νταλίκα.

Οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου μαρτυρούν και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τον ηλικιωμένο οδηγό του Opel και τους μετέφεραν στο ΚΥ Στυλίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρέπει να έχει τραυματιστεί κάποιος σοβαρά, ωστόσο αυτό θα φανεί και στις εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

Στο σημείο εκτός από τους αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας βρέθηκαν και πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Στυλίδας, που βοήθησαν να καθαριστεί το οδόστρωμα που έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ