Πάτρα: Αδέρφια νόσησαν από κορωνοϊό και πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά στο νοσοκομείο
Δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα μετά από εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού.
Οι άτυχοι, που ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι και έμεναν στο ίδιο σπίτι, πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών.
Όπως αναφέρει το flamis.gr, το απόγευμα της Δευτέρας «έφυγε» από τη ζωή, ο 64χρονος Σπύρος Τσάκας, συνταξιούχος, ενώ λίγες ώρες μετά, ο αδελφός του Νίκος Τσάκας, μόλις 55 ετών, υδραυλικός.
Ο κορωνοϊός τους «χτύπησε» σχεδόν ταυτόχρονα με τον έναν να είναι σε πιο βαριά κατάσταση και τον αδελφό του να δείχνει σημάδια βελτίωσης.
Ο πρώτος είχε διασωληνωθεί στην ΜΕΘ και ο δεύτερος νοσηλευόταν με μάσκα οξυγόνου στην Δερματολογική Κλινική που είχε μετατραπεί σε κλινική covid.
Από την αρχή οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ως ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση του μεγαλύτερου αδελφού και πίστευαν πως ο άλλος θα τα κατάφερνε.
Η κηδεία και των δύο αδελφών έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη.
Μαζικός τάφος στην Ιορδανία «φωτίζει» την Πανώλη του Ιουστινιανού, την πρώτη καταγεγραμμένη πανδημία
09:47
Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86, η μονιμότητα στο Δημόσιο και τα «μαθηματικά» της συναίνεσης - Εν αναμονή του διαγγέλματος Μητσοτάκη
09:45
«Η Ρωσία δεν θέλει να συρθεί σε μια παγκόσμια σύρραξη» - Τι λέει ο Μεντβέντεφ για την Δύση
09:40
Λάρισα: Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Αγιόκαμπο και Πλαταμώνα από τη σφοδρή κακοκαιρία
09:25