ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Ηράκλειο: «Έβλεπα θλίψη στα μάτια τους μετά το θάνατο της μητέρας τους»

Νέο Ηράκλειο: «Έβλεπα θλίψη στα μάτια τους μετά το θάνατο της μητέρας τους»
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Νέου Ηρακλείου από την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη χθες, Τρίτη στη γειτονιά τους, με τον θάνατο δύο αδερφών στο διαμέρισμά τους

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Νέου Ηρακλείου από την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη χθες, Τρίτη στη γειτονιά τους, με τον θάνατο δύο αδερφών στο διαμέρισμά τους.

Όπως όλα δείχνουν, τα δύο αδέρφια φαίνεται πως αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη ζωή τους, κάτι για το οποίο ρόλο φαίνεται να έπαιξε ο θάνατος της μητέρας τους πριν από μερικούς μήνες.

Ο φαρμακοποιός της περιοχής στο Νέο Ηράκλειο, που γνώριζε τα αδέρφια από παιδιά, αποκάλυψε πως τόσο ο 34χρονος, όσο και η 29χρονη δεν είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν το θάνατο της μητέρας τους, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

«Γνώριζα αρκετά την οικογένεια, περίπου 30 χρόνια. Τα παιδιά αυτά τα ήξερα από μικρά. Είναι μια τραγωδία αυτό που συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

«Υπήρχε πρόβλημα, έβλεπα θλίψη πάντα στα μάτια τους. Ο νεαρός ερχόταν πολύ συχνά και μου ζητούσε βοήθεια γιατί δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο της μητέρας του. Τα δύο παιδιά ήταν μόνιμα στην ανεργία και αν είχαν δουλέψει, είχαν δουλέψει ευκαιριακά», περιέγραψε.

«Τελευταία φορά είδα τα παιδιά την προηγούμενη εβδομάδα, που είχαν έρθει για να κάνουν rapid test. Τα είδα και τα δύο πολύ ανήσυχα. Πρέπει να ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους», συνέχισε.

Τέλος, εξήγησε πως: «Τον πυροβολισμό δεν τον άκουσα. Είδα την αστυνομία και έμαθα τι έγινε από ανθρώπους που μένουν απέναντί τους».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνας Καραμήτρου, η 29χρονη ήταν αυτή που πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της.

Ο 34χρονος είχε στην τσέπη της ζακέτας του δύο χειρόγραφα σημειώματα, δικό του και της αδερφής του, που εκδήλωναν την πρόθεση τους να αυτοκτονήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία αρχικά κλήθηκε στο σημείο ύστερα από μια πληροφορία για μια νεκρή κοπέλα. Όταν όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό και έναν άνδρα, τον αδερφό της.

Πριν από επτά μήνες είχαν χάσει τη μητέρα τους, γεγονός που τους είχε επηρεάσει ψυχολογικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι εντοπίστηκε και μία καραμπίνα.

Το σημείο της τραγωδίας βρίσκεται στην οδό Ολυμπίας 45, στο Νέο Ηράκλειο, σε μια οικογενειακή πολυκατοικία. Τα αδέλφια έμεναν σε διαμέρισμα πάνω από τους γονείς τους. Μετά τον θάνατο της μητέρας, ο πατέρας ζούσε μόνος ενώ στην οικογένεια υπάρχει και ένας ακόμη αδελφός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ