Κορωνοϊός: «Hi tech» εκκλησία στη Λάρισα για την αποφυγή συνωστισμού
Ο πατήρ Νικηφόρος δημιούργησε μια... «hi tech» εκκλησία, τοποθετώντας μια μεγάλη οθόνη ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να παρακολουθούν την λειτουργία και έξω από τον ναό.
Επίσης είπε στον ΑΝΤ1, ότι τοποθέτησαν φωτοκύτταρο στην είσοδο του ναού ώστε να δείχνει πόσες θέσεις είναι κενές στον γυναικωνίτη, ενώ σημείωσε ότι ενημέρωσαν τον κόσμο ότι μέσα στο ναό θα μπουν κάμερες και συμφώνησαν, γιατί εκτός των άλλων, είχαν σημειωθεί και διάφορες κλοπές και μάλιστα όπως είπε, με αυτόν τον τρόπο εντοπίστηκαν κάποιοι κλέφτες.
Σημείωσε ακόμα ότι η λειτουργία στον ναό μεταδίδεται και διαδικτυακά, ενώ όπως είπε έχουν δημιουργήσει και μια εφαρμογή όπου ο πιστός μπορεί να ανάψει το κεράκι του από μακριά.
«Ανάβει εικονικά το κερί και βάζει και τα ονόματα που θέλει να διαβάσουμε», είπε.
Τέλος, ανέφερε ότι ο ναός παρέχει δωρεάν rapid test για όσους θέλουν να μπουν στην εκκλησία και δεν έχουν χρήματα.
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Στα 66 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Ποια η προθεσμία των αιτήσεων
04:00
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την 11η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ
03:00
«Αντίστροφη μέτρηση» για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία - Πότε είναι οι επόμενες αργίες
02:00
Πώς θα κάνετε αίτηση για το Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
01:00