ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη για τη σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας

Ποινική δίωξη για τη σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας
Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές ΙΝΤΙΜΕ NEWS/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία ασκήθηκε σε βάρος δύο 28χρονων που συνελήφθησαν για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το περιστατικό έλαβε χώρα στον πεζόδρομο της Ερμού το βράδυ της Τρίτης. Οι δύο άνδρες φέρονται να προσέγγισαν μία 12χρονη και την 14χρονη φίλη της, οι οποίες απομακρύνθηκαν. Ωστόσο εκείνοι άρχισαν να τις κυνηγούν προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις σε βάρος τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα νεαρά κορίτσια είχαν βγει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, όταν τις πλησίασαν δύο άνδρες 28 και 25 ετών, προσπαθώντας να πιάσουν κουβέντα. Μάλιστα, φέρεται να τις θώπευσαν κάνοντας άσεμνες κινήσεις.

Τα κορίτσια γλίτωσαν από τα χειρότερα καθώς κάλεσαν σε βοήθεια αστυνομικούς της ομάδας Δράσης που βρίσκονταν στην περιοχή.

Αφού τους εξήγησαν τι συνέβη, οι άνδρες της ασφάλειας τους πέρασαν χειροπέδες και οι δράστες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ