Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε Κηφισίας και Κηφισό
Απίστευτο μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην πρωτεύουσα.
Σημαντικό μποτιλιάρισμα επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας το απόγευμα της Πέμπτης με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην Αττική όπου σε κάποιες περιπτώσεις οι ουρές ξεπερνούν ακόμα και το χιλιόμετρο.
Πιο αναλυτικά, σημαντικές καθυστερήσεις εντοπίζονται στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση είναι πιο αυξημένη και ξεκινά από το Μοσχάτο και συνεχίζεται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στην κάθοδο η κίνηση ξεκινά από τη Μεταμόρφωση.
Στους υπόλοιπους δρόμους της Αττικής η κίνηση είναι πολύ αυξημένη στην άνοδο της Κηφισίας, από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη έως και το Χαλάνδρι, ενώ στο καθοδικό ρεύμα τα οχήματα κινούνται σημειωτόν μέχρι και το Καλλιμάρμαρο.
Στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας, κατά τμήματα στην Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Συγγρού και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά θα συναντήσουν επίσης αυξημένη κίνηση οι οδηγοί.
Τροχαίο ατύχημα για την Πηγή Δεβετζή στην Εγνατία - Ανετράπη το όχημα σε σήραγγα (vid)
17:23
Στο μικροσκόπιο Ινδών και Αμερικανών ειδικών τα στοιχεία από τη συντριβή της Air India
17:13
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο
17:01
Κουτσόλαμπρος: Ψευδές ότι υπηρέτησα σε γραφείο υπουργού - Επιστημονική η εμπλοκή μου, όχι πολιτική
16:56