ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Καρέ - καρέ η άγρια δολοφονία από κάμερα ασφαλείας

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Καρέ - καρέ η άγρια δολοφονία από κάμερα ασφαλείας
O δράστης κατακρεούργησε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του καταφέρνοντάς του αλλεπάλληλες μαχαιριές ΙΝΤΙΜΕ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι δραματικές στιγμές της δολοφονίας του 66χρονου από τον 51 ετών γιο της συντρόφου του στη Γλυφάδα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, και δημοσιοποίησε το Mega, διακρίνεται ο δράστης που είχε στήσει καρτέρι στο ηλικιωμένο θύμα έξω από το κατάστημα της μητέρας του στην περιοχή, στη συμβολή των οδών Βερελή και Βορείου Ηπείρου. Όταν το θύμα βγαίνει από το αυτοκίνητό του και κατευθύνεται προς το κατάστημα, ο δράστης του επιτίθεται με στρατιωτικού τύπου μαχαίρι και τον κατακρεουργεί με αλλεπάλληλα μαχαιρώματα στην κοιλιά.

Οι απεγνωσμένες φωνές του για βοήθεια εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα δεν ήταν αρκετές για να σωθεί η ζωή του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βούλας ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο ντοκουμέντο ο δράστης επιτέθηκε δυο φόρες στο θύμα και τον μαχαίρωνε συνολικά 40 δευτερόλεπτα.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο 51χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, λόγω διαφορών που είχε μαζί του.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ