ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Το ψέμα στους γιατρούς και η μαρτυρία που αποκάλυψε τον ξυλοδαρμό

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Το ψέμα στους γιατρούς και η μαρτυρία που αποκάλυψε τον ξυλοδαρμό
Το γεγονός ότι η γυναίκα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την ήδη άσχημη κατάσταση της υγείας της (φωτογραφία αρχείου). INTIME

Σε επιδημία εξελίσσονται για τη χώρα μας οι γυναικοκτονίες, με το τελευταίο τραγικό περιστατικό να σημειώνεται στην Αλεξανδρούπολη με θύμα μια νεαρή μητέρα τριών παιδιών.  

Η 29χρονη γυναίκα, που κατοικούσε στην περιοχή της Άβαντος,υπέκυψε στα βαριά τραύματά της που, όπως όλα δείχνουν, προκλήθηκαν ύστερα από ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, επίσης νεαρής ηλικίας.

Η νεαρή μητέρα είχε παρουσιαστεί στις 5 Δεκεμβρίου στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μαζί με τον σύζυγό της φέροντας πολύ σοβαρά τραύματα, τα οποία, όπως δηλώθηκε, προέκυψαν από πτώση της από σκάλες.

Τότε οι γιατροί προχώρησαν άμεσα στην εισαγωγή της καθώς διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοπέλα πριν την εισαγωγή της παρέμεινε στο σπίτι της για δύο ημέρες όπου συγγενείς της προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν με τα τραύματά της, όμως ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση της υγείας της και έτσι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο νοσοκομείο.

Τελικά η 29χρονη, αφού υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ παράλληλα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, γεγονός που δημιούργησε επιπλέον επιπλοκές, κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης.

Καταγγελία από τους γονείς της 29χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid, προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

Άφαντος ο σύζυγός της

Αφότου έγινε γνωστό πως η γυναίκα έχασε τη ζωή της, ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι και παραμένει άφαντος μέχρι και τώρα. Kαθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, αναμένεται να υπάρξει κατάλληλη διάταξη για να γίνει προσαγωγή του.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο παρελθόν υπήρχαν καταγγελίες για ένταση στο σπίτι.

Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα το 2021.

H αναφορά στο θέμα μετά το 3:30:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ