ΕΛΛΑΔΑ

Η φρικτή ζωή της Τζεβριέ: «Την χτυπούσε με σίδερο - Είχα τέσσερα χρόνια να τη δω», λέει ο πατέρας

Η φρικτή ζωή της Τζεβριέ: «Την χτυπούσε με σίδερο - Είχα τέσσερα χρόνια να τη δω», λέει ο πατέρας
Screen Grab/video

Μία φρικτή ζωή, όσο και ο θάνατός της, φαίνεται πως ζούσε η 29χρονη Τζεβριέ, το 16ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου, στα χρόνια του 30χρονου συζύγου της, ο οποίος την Πέμπτη την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.  

Η μητέρα τριών μικρών παιδιών άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που της επέφερε ο σύζυγός της, και τα οποία της προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σημαντική καθυστέρηση, καθώς αρχικά οι συγγενείς της προσπάθησαν να την περιθάλψουν στο σπίτι. Τελικά, ο άνδρας της την μετέφερε στο νοσοκομείο υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει από τη σκάλα.

Μετά από τέσσερα χειρουργία και υπεράνθρωπες προσπάθειες, η κοπέλα εξέπνευσε καθώς εκτός από τα βαριά της τραύματα ήταν και φορέας του κορωνοϊού, γεγονός που επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας της.

Το πρωί του Σαββάτου μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Μεμέτ Εντιρνελί, πατέρας της 29χρονης. Αναφερόμενος στον δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί, ο πατέρας της 29χρονης είπε «μας έλεγε ψέματα, έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Τώρα μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε με ένα σίδερο, ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο».

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών», συμπλήρωσε ο πατέρας. Όπως επανέλαβε πολλές φορές, «μέχρι χθες έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί».

«Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη», σημείωσε ο πατέρας της 29χρονης.

Αναφορικά με τα παιδιά της γυναίκας, ανέφερε πως «τα παιδιά τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις και από τα παιδιά».

Αμετανόητος ο 30χρονος συζυγοκτόνος

Στο μεταξύ, συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από την υπόθεση του θανάσιμου ξυλοδαρμού της 29χρονης. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο 30χρονος παρουσιάστηκε αμετανόητος κατά τη στιγμή της σύλληψής του, και απάντησε προκλητικά στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 29χρονης, μητέρας τριών παιδιών, συζύγου του.

«Δεν θυμάμαι, είχα πιει», είπε στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ως το Σάββατο το βράδυ είχε βγει, γύρισε τα ξημερώματα της Κυριακής και υπήρξε ένας τσακωμός το πρωί. Αμέσως μετά τον τσακωμό, ανέφερε πως έφυγε από το σπίτι και όταν το μεσημέρι γύρισε είδε τα αίματα στο κεφάλι της 29χρονης.

Υποστήριξε πως τη ρώτησε τι συμβαίνει κι εκείνη του απάντησε ότι έπεσε από τις σκάλες, όμως, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά από όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονονος συζυγοκτόνος.

Ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας της 29χρονης στην ΑλεξανδρούποληΣτον εισαγγελέα ο 30χρονος

Σε βάρος του 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά τον θάνατο της συζύγου του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και του δόθηκε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά από σχετική καταγγελία των γονέων της άτυχης μητέρας τριών παιδιών, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Όπως κατέθεσαν, ο σύζυγος της 29χρονης γινόταν συχνά βίαιος, γεγονός που είχαν καταλάβει οι γείτονές της.

Οι γονείς της τη ρωτούσαν αν την χτυπά ο σύζυγός της, αλλά η ίδια το αρνιόταν. Μάλιστα, οι ίδιοι αναφέρουν πως ο 30χρονος της είχε απαγορεύσει κάθε επαφή με την οικογένειά της. Η 29χρονη δεν μιλούσε για την ενδοοικογενειακή βία που βίωνε διότι πίστευε πως έτσι θα σώσει τον γάμο της.

Η στιγμή που ο 30χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ Εδινερλί συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» δήλωσε στο Star η συγγενής της 29χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ