ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή στην Πιερία από την κακοκαιρία - 50χρονη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Νεκρή στην Πιερία από την κακοκαιρία - 50χρονη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά
Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε 1,5 μακριά από το αυτοκίνητό της. (Φωτογραφία αρχείου) Lamiareport / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φονική αποδεικνύεται η κακοκαιρία στην Πιερία, καθώς μια γυναίκα 50 ετών έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα νερά ρέματος

Τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας παρέσυραν αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα.

Τη σωρό της άτυχης γυναίκας, γνωστής παιδιάτρου από την Κατερίνη, εντόπισε η Πυροσβεστική.

Λίγο νωρίτερα, 1,5 χλμ. μακριά από το σημείο που βρέθηκε, είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό της.

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκονται πολλές περιοχές της χώρας, καθώς ποτάμια υπερχείλισαν προκαλώντας πλημμύρες σε καλλιέργειες και κόβοντας στα δύο δρόμους, γέφυρες έπεσαν ενώ οικισμοί αποκλείστηκαν ή εκκενώθηκαν.

Στη Λαμία, αποφασίστηκε εκκένωση του χωριού Κόμμα, καθώς περισσότερα από 30 σπίτια πλημμύρισαν την ώρα που η στάθμη των νερών συνεχώς ανεβαίνει.

Έντονα προβλήματα και στη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι.

Από το βράδυ του Σαββάτου έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία στη γέφυρα του Ευηνου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, αφού υπάρχει καθίζηση στο οδόστρωμά της.

Τα ορμητικά νερά του Ευήνου εξάλλου κατάφεραν να ρίξουν την σιδηροδρομική γέφυρα του Ευηνοχωρίου. Η συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή δεν ήταν λειτουργική καθώς έχει μείνει από τότε που εκτελούσε δρομολόγια προς το Κρυονέρι.

Στον απεγκλωβισμό τριών νεαρών ατόμων, από ρέμα στην περιοχή Λαγκαδίκια στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μεγάλες ζημιές άφησε στο πέρασμα της η κακοκαιρία στις Σέρρες και συγκεκριμένα στην Πρώτη Σερρών και σε χωριά του Δήμου Αμφίπολης με πεσμένα δέντρα, κολώνες της ΔΕΗ σε στέγες σπιτιών και υπόστεγα ξηλωμένα να συνθέτουν το σκηνικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ