ΕΛΛΑΔΑ

Κι άλλος ποδοσφαιριστής θύμα διαρρηκτών στα νότια προάστια

Κι άλλος ποδοσφαιριστής θύμα διαρρηκτών στα νότια προάστια
INTIME NEWS

Έναν ακόμη πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή της Α’ Εθνικής έβαλαν στο μάτι διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να εισβάλουν στο διαμέρισμά του και να αρπάξουν κοσμήματα και χρήματα.

Κι όλα αυτά μόλις δύο ημέρες μετά την εισβολή διαρρηκτών σε σπίτι άλλου ξένου ποδοσφαιριστή, στην ίδια περιοχή.

Οι Αρχές, μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για οργανωμένη συμμορία, που χτυπά στα νότια προάστια και κυρίως ξένους ποδοσφαιριστές, καθώς γνωρίζουν ότι λείπουν αρκετές ώρες από το σπίτι κι εκτιμούν ότι θα έχουν αφήσει χρήματα σε κάποιο χρηματοκιβώτιο.

Αυτή τη φορά, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι ενός 37χρονου Γάλλου στην περιοχή της Βουλιαγμένης, παραβιάζοντας τα κάγκελα ενός παραθύρου.

Οι κακοποιοί, αφού μπήκαν στο εσωτερικό, άρχισαν να ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους χώρους κι αφού εντόπισαν κοσμήματα και αντικείμενα αξίας, τα άρπαξαν κι εξαφανίστηκαν.

Η Σήμανση θα πάρει DNA και αποτυπώματα και θα προσπαθήσει να τα αντιπαραβάλει, για να διαπιστώσει ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι και σε άλλες επιθέσεις στην περιοχή.

Πάντως, αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι δράστες παρακολουθούν τα θύματά τους, περιμένοντας πότε θα φύγουν από το σπίτι τους κι αμέσως μετά εισβάλλουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ