ΕΛΛΑΔΑ

Κυπαρισσία: Νεκρός στο κελί του ο κρατούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς 

Κυπαρισσία: Νεκρός στο κελί του ο κρατούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιούς 
Ο κρατούμενος φέρεται να αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του στις Φυλακές Ναυπλίου anikolouli

Απαγχονισμένος στο κελί του στις Φυλακές Ναυπλίου, βρέθηκε ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα Γκιούς το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε τσιμεντωμένο στο σπίτι της στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κρατούμενος, έδεσε ένα σεντόνι στο παράθυρο και κρεμάστηκε.

Νωρίτερα, για να μην γίνει αντιληπτός από τους συγκρατούμενούς του πήγε στην τουαλέτα και άνοιξε το νερό προκειμένου να υποθέσουν ότι κάνει μπάνιο.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από την ξαδέρφη της στις 24/05/21 και το πτώμα της εντοπίστηκε την 1 Σεπτεμβρίου από τον ιδιοκτήτη της οικίας όπου διέμεναν, στον προαύλιο χώρο, ο οποίος είχε καλυφθεί με τσιμέντο.

Το χρονικό της δολοφονίας της Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία

Η γυναίκα που εντοπίστηκε τσιμεντωμένη σε σπίτι στην Κυπαρισσία ήταν σε εμβρυακή στάση στο πλάι και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων βρέθηκε στον αυτοσχέδιο τάφο που έφτιαξε ο δολοφόνος της, μόλις μισό μέτρο από το έδαφος. Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA μετά τα δείγματα που έδωσε ο γιός της έδειξαν ότι πρόκειται για την 42χρονη Μόνικα Γκιους.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Κυπαρισσίας δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της που έφυγε από τη χώρα μετά την εξαφάνισή της.

Η 42χρονη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς το Φεβρουάριο και αφού μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε δώσει σημεία ζωής, κινητοποιήθηκαν συγγενείς της που δήλωσαν και επίσημα την εξαφάνιση.

Η γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με έναν 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη ο 39χρονος Ρουμάνος πήγε αρχές Φεβρουαρίου σε μάντρα οικοδομικών υλικών της περιοχής της Κυπαρισσίας και αγόρασε τσιμέντο και άμμο «για να χτίσει», όπως είχε πει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ