ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη ψευτογιατρού: Το μαύρο χρήμα «κρατά» στη φυλακή τον Dr. Kontos

Δίκη ψευτογιατρού: Το μαύρο χρήμα «κρατά» στη φυλακή τον Dr. Kontos
Όπως είναι γνωστό ο «ψευτογιατρός» δικάζεται αυτό το διάστημα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών. INTIME / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Νέα προφυλάκιση επιβλήθηκε τη Δευτέρα στον «ψευτογιατρό» μετά την απολογία του για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος», αδίκημα που συνδέεται με την απόσπαση χιλιάδων ευρώ από τα θύματά του στα οποία υποσχόταν πλήρη ίαση χορηγώντας τους μαντζούνια.

Ο 48χρονος, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για την υπόθεση με τις 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, για την οποία το 18μηνο λήγει στις 16 Δεκεμβρίου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για δεύτερη φορά, γεγονός που σημαίνει ότι θα παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον 12 μήνες ακόμη.

Όπως είναι γνωστό ο «ψευτογιατρός» δικάζεται αυτό το διάστημα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών με τις καταθέσεις μαρτύρων να είναι συγκλονιστικές για τον τρόπο δράσης του κατηγορουμένου, ο οποίος είχε καταφέρει να διεισδύσει ακόμη και σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ