Έγκλημα στη Γλυφάδα: Προφυλακιστέος ο 51χρονος - «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα»
Στη φυλακή οδηγήθηκε αμέσως μετά την απολογία του ο 51χρονος που σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του την περασμένη Πέμπτη στη Γλυφάδα.
Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του όχι μόνο ομολόγησε το έγκλημα αλλά εμφανίστηκε και αμετανόητος.
«Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα. Στα 31 μου χρόνια αυτός ο άνθρωπος μου κατέστρεψε τη ζωή», δήλωσε ο 51χρονος κατηγορούμενος στους δημοσιογράφους.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Υπενθυμίζεται πως ο 51χρονος έστησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης καρτέρι στον σύντροφο της μητέρας του και τον μαχαίρωσε, αφήνοντας τον νεκρό.
Αμέσως μετά παραδόθηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας .
Ο άνδρας φαίνεται πως περίμενε το ηλικιωμένο θύμα έξω από το κατάστημα της μητέρας του στην περιοχή, στη συμβολή των οδών Βερελή και Βορείου Ηπείρου.
Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση και ο 51χρονος έβγαλε μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και χτύπησε θανάσιμα τον 66χρονο.
Ο «ιός» των πρόωρων εκλογών στην Ισπανία «ακουμπά» την Αθήνα – Κόντρα με επίκεντρο τον Σάντσεθ
10:57
ΗΠΑ: Ισόβια σε 40χρονο για τη δολοφονία της γυναίκας του - «Σκότωσες τη μοναδική μητέρα που είχα»
10:53
Τα γαλλικά ομόλογα ανησυχούν τις ευρωπαϊκές αγορές - Η κρίση κλονίζει το ευρώ
10:53
Αγγλία-Τσεχία και Κροατία-Ισπανία με αμέτρητες αγορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
10:49