ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εκτός Ράδιο Αρβύλα μετά την καταγγελία για «revenge porn»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Εκτός Ράδιο Αρβύλα μετά την καταγγελία για «revenge porn»
Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1 «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1 «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την καταγγελία ότι ο συμπαρουσιαστής του είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδα, χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του.

Το κύμα οργής που προκλήθηκε στα social media μετά τις αποκαλύψεις οδήγησαν στην άμεση απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα», με την ανακοίνωση να γίνεται από τον Αντώνη Κανάκη.

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη, και παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα», είπε κατά την έναρξη της εκπομπής. «Από τις πιο δύσκολες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι αγάπη, είναι κοινωνία. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, είμαστε σε σύγχυση. Δεν ξέρω ακριβώς πως θα κυλήσει. Ζητάμε συγγνώμη, θα πούμε όσο πιο ήρεμα γίνεται αυτά που έχουμε να πούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Στάθη. Νιώθουμε στεναχωρημένοι και προδομένοι από όλο αυτό που συνέβη», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της εκπομπής ήταν εμφανώς επηρεασμένοι. Τόσο ο Γιάννης Σερβετάς όσο και ο Χρήστος Κιούσης, οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν πως είναι και γονείς και θα πρέπει να διαφυλάξουν τα παιδιά τους από τέτοιες συμπεριφορές.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΝΤ1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το κανάλι. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

»Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του "Ράδιο Αρβύλα" και "VINΥΛΙΟ", η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, o Στάθης Παναγιωτόπουλος και η εν λόγω γυναίκα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, εκεί όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία και μαγαζί. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέσεις, ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους φέρεται ο παρουσιαστής να προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών, χωρίς την έγκριση της γυναίκας, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ