Κορωνοϊός: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία» για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα
Τον θάνατο του δημοσιογράφου, εκδότη και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» σε ηλικία 72 ετών ανακοίνωσε το νοσοκομείο «Σωτηρία».
«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος "’Ελεύθεροι Άνθρωποι" σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου "’Η ΣΩΤΗΡΙΑ" ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».
Όλα ξεκίνησαν στις 30 Νοεμβρίου, όταν ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ότι νοσεί με κορωνοϊό.
«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη», ανακοίνωνε το απόγευμα της Τρίτης ο δημοσιογράφος, ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε όλα όσα θα ακολουθούσαν στη συνέχεια.
Λίγες ημέρες αργότερα, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, ενώ στις 9 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» όπου νοσηλευόταν.
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59
Ηράκλειο: Παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση δοκαριού σε κατασκήνωση
23:49
Φωτιά στη Αττικοβοιωτία: Βραχυκύκλωμα δείχνει το πόρισμα - Οι κακοτεχνίες στο «σημείο μηδέν»
23:38
Συγκλονιστική ανακάλυψη στο Κόσοβο: Εντοπίστηκε ομαδικός τάφος με θύματα πολέμου
23:26