ΕΛΛΑΔΑ

Συνεργάτης Γιώργου Τράγκα: Δεν ήταν αντιεμβολιαστής-Ήθελε να το κάνει αλλά φοβόταν

Συνεργάτης Γιώργου Τράγκα: Δεν ήταν αντιεμβολιαστής-Ήθελε να το κάνει αλλά φοβόταν
O Γιώργος Τράγκας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

Για την μάχη του Γιώργου Τράγκα με τον κορωνοϊό μίλησε ο στενός του συνεργάτης Πάρις Κουρτζίδης στον ΣΚΑΪ.

Ο Πάρις Κουρτζίδης δήλωσε ότι ο επικεφαλής του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι» δεν ήταν αντιεμβολιαστής και ότι είχε κάποιους προβληματισμούς και μια φοβία λόγω μιας αλλεργίας που είχε. Σημείωσε δε ότι θα πρέπει να σταματήσει η ανθρωποφαγία.

«Ο Γιώργος Τράγκας ήθελε να εμβολιαστεί κι έδινε μάχη με τον εαυτό του, με την ψυχολογία του, με τις φοβίες του, γιατί ήξερε ότι, όπως και να ‘χει, όσο καλό ή κακό εμβόλιο και αν είναι, σε έναν βαθμό θα τον προστατεύσει. Όποιος σας πει κάτι άλλο, δε λέει την αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρτζίδης και πρόσθεσε για το εμβόλιο:

«Ανησυχούσε για το τί είδους εμβόλιο είναι, αλλά δεν έλεγε επουδενί να μην το κάνει κάποιος. Έλεγε να το κάνει με τη βούλησή του».


Ο Πάρις Κουρτζίδης, αποχαιρέτησε τον Γιώργο Τράγκα και με ένα λακωνικό μήνυμα μέσω Twitter, γράφοντας: "Έφυγε ένας πραγματικός φίλος, δεν έφυγε μόνο ένας Ελεύθερος Άνθρωπος. Στις 3.00 περίπου το ξημέρωμα έφυγε ο πρόεδρος! Δεν έχω άλλα λόγια, ειδικά σήμερα. Κι αυτά γιατί είναι υποχρέωση μου. Στο επανιδείν Γιώργο. Ο Θεός να σε αναπαύσει. Κι εμείς οφείλουμε να σε τιμήσουμε".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ