Γκύζη: Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά - καρφιά» δημοτικό σχολείο
Μεγάλες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης στο 102ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, στο Γκύζη.
Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε πέντε αίθουσες, καθώς χάλασαν τελείως τον σχολικό εξοπλισμό μέχρι και τις κάσες στις πόρτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες αναποδογύρισαν θρανία και καρέκλες, ενώ έφτασαν και στο σημείο να ουρήσουν μέσα στις αίθουσες.
Στο στόχαστρο των αγνώστων βρέθηκαν επίσης υπολογιστές και εκτυπωτές, ενώ η σοκαρισμένη διευθύντρια δηλώνει πως το σχολείο είναι αβοήθητο μπροστά σε τέτοιες επιθέσεις που συμβαίνουν συχνά.
Η ίδια δεν ξέρει ποιος κρύβεται πίσω τις καταστροφές, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ήδη έχει ενημερωθεί η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Τα μαθήματα στο σχολείο θα διακοπούν μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Νέα έρευνα: Αύξηση των περιστατικών καρκίνου του μαστού ως το 2050 - Μείωση θνησιμότητας στην Ελλάδα
10:24
Ιράν: «Θα πυρπολήσουμε όποιο πλοίο περάσει από τα Στενά του Ορμούζ», λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
10:20
Ράλι 20% στις τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη - Σε αναστολή οι εξαγωγές LNG από το Κατάρ
10:18
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών - Με πατίνι κινούνταν ο ένας δράστης
10:05