ΕΛΛΑΔΑ

Καματερό: Νεκρά δύο παιδιά 12 και 13 ετών από φωτιά σε σπίτι

Καματερό: Νεκρά δύο παιδιά 12 και 13 ετών από φωτιά σε σπίτι
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ένα ακόμη παιδί, ηλικίας περίπου 2 ετών, εντοπίστηκε τραυματισμένο στο ίδιο χώρο. CNN GREECE/ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΥΤΙΛΗ

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο ανήλικα αδέλφια ηλικίας 12 και 13 ετών όταν απανθρακώθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δώμα διώροφοης οικίας στην οδός Ιθάκης στο Καματερό, όπου ζούσαν.

Από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα ακόμη ένα αγόρι δύο ετών, αδελφάκι των δυο νεκρών παιδιών, το οποίο διακομίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στο δώμα, περίπου 50 τμ, έμενε μία πολύτεκνη οικογένεια Ρομά. Ο πατέρας ήταν αυτός που δήλωσε ότι τα παιδιά του που απανθρακώθηκαν, είναι αγόρια ηλικίας 12 και 13 ετών.

Οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος εκτιμούν ότι πιθανόν η φωτιά προκλήθηκε από κάποια εστία που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν αλλά λόγω του ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς το δώμα θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία όσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς.


Οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής για την τραγωδία είναι σε εξέλιξη.

O Κώστας Δρόσος, πρόεδρος της κοινότητας Καματερού για το τραγικό συμβάν:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ