ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορίες ότι σταματά για φέτος το «Ράδιο Αρβύλα» μετά το σάλο για το revenge porn

Πληροφορίες ότι σταματά για φέτος το «Ράδιο Αρβύλα» μετά το σάλο για το revenge porn

Η σατιρική βραδινή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα βρεθεί κατά πληροφορίες στον τηλεοπτικό αέρα αυτή την εβδομάδα, στη σκιά του σάλου που προκλήθηκε με τις καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδα χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η εκπομπή της Παρασκευής, 17 Δεκεμβρίου, είναι η τελευταία για φέτος. Αν δεν προβληθεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η τελική απόφαση για τη συνέχιση ή όχι της εκπομπής θα ληφθεί από το νέο έτος.

Ο Αντώνης Κανάκης είχε ανακοινώσει τη Δευτέρα την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1.

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη, και παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα», είπε κατά την έναρξη της εκπομπής. «Από τις πιο δύσκολες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι αγάπη, είναι κοινωνία. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, είμαστε σε σύγχυση. Δεν ξέρω ακριβώς πως θα κυλήσει. Ζητάμε συγγνώμη, θα πούμε όσο πιο ήρεμα γίνεται αυτά που έχουμε να πούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Στάθη. Νιώθουμε στεναχωρημένοι και προδομένοι από όλο αυτό που συνέβη» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Στην επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΝΤ1 για την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το κανάλι αναφέρεται:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

»Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του 'Ράδιο Αρβύλα' και 'VINΥΛΙΟ', η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ζητώ συγγνώμη, δεν είχαν ιδέα στο Ράδιο Αρβύλα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε σήμερα, Τρίτη, δήλωση μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό», κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη πράξη» εκ μέρους του.

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω» αναφέρει.

«Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα» προσθέτει ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Revenge porn: Τι προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για την αντιμετώπιση της σεξουλικής διαπόμπευσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ