ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Σκληρή απάντηση Κουρτζίδη σε Ζούπα με βίντεο - Κάνει λόγο για «ψεύτες και τρολ»

Γιώργος Τράγκας: Σκληρή απάντηση Κουρτζίδη σε Ζούπα με βίντεο - Κάνει λόγο για «ψεύτες και τρολ»
Για τρολ και ψεύτες κάνει λόγο ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα

Για τρολ και ψεύτες κάνει λόγο ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα Πάρις Κουρτζίδης με ανάρτησή του στο Twitter αναφερόμενος σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις θέσεις του και τη στάση του αποθανόντος σχετικά με τον εμβολιασμό.

Στην ανάρτησή του μάλιστα αναφέρεται και σε διαβητολόγους φωτογραφίζοντας τον γιατρό του Γιώργου Τράγκα Χρήστο Ζούπα ο οποίος με δηλώσεις του υποστηρίζει ότι προσπάθησε το τελευταίο διάστημα να τον πείσει να εμβολιαστεί αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα ανέβασε βίντεο από εκπομπή του Γιώργου Τράγκα που υπερασπίζεται τον εμβολιασμό.


Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σήμερα Τετάρτη ο διαβητολόγος – γιατρός του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας.

«Ο Γιώργος όσο εντυπωσιακός ήταν, τόσο στο θέμα της υγείας ήταν ένα φοβισμένο παιδί. Ήταν μεταξύ του “ναι” και του “όχι” για το εμβόλιο. Ένα μήνα προσπαθούσα να τον πείσω και να τον βάλω στο κλίμα της προστασίας. Έλεγε ότι είναι απορυθμισμένος και αν έκανε το εμβόλιο μπορεί να χειροτέρευε το ζάχαρο. Αλλά αν περάσεις κορωνοϊό, η φλεγμονή επηρεάζει το ζάχαρο, ισχύει δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έλεγε ο Γιώργος Τράγκας. Νόμιζε ότι θα περνούσε τον κορωναϊό πολύ εύκολα. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο», τόνισε ο κ. Ζούπας.

«Δεν πίστευε κανείς το πόσο γρήγορα εξελίχθηκε η κατάστασή του. Και αυτό οφείλεται στο σακχαρώδη διαβήτη σαν υποκείμενο νόσημα. Ο διαβήτης στην εποχή μας είναι τρόπος ζωής, και όχι αρρώστια. Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, που πρέπει να μάθεις να ζεις μαζί του, και κάποιος μπορεί να κουραστεί, να το ξεχάσει», πρόσθεσε ο ίδιος.
Με δηλώσεις του, ο ίδιος μία ημερά νωρίτερα είχε επισημάνει ότι: «Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορωνοϊό» ανέφερε ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα.

Ο Πάρις Κουρτζίδης μιλώντας σήμερα στον Αντέννα ανέφερε ότι ο Γιώργος Τράγκας σκόπευε να κάνει το εμβόλιο στη Γαλλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ