ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο: Γυναίκα κατέγραψε άνδρα που την παρενοχλούσε σεξουαλικά σε δρόμο στην Κυψέλη

Βίντεο - ντοκουμέντο: Γυναίκα κατέγραψε άνδρα που την παρενοχλούσε σεξουαλικά σε δρόμο στην Κυψέλη
Η σεξουαλική επίθεση συνέβη την περασμένη Κυριακή στην Κυψέλη, σε πολυσύχναστο δρόμο, όταν το θύμα σταμάτησε για να περάσει ένα αυτοκίνητο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την σοκαριστική σεξουαλική επίθεση που υπέστη μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης είχε την ψυχραιμία να καταγράψει μία νεαρή κοπέλα, γεγονός που τελικά οδήγησε στη σύλληψή του. 

Η γυναίκα αφηγήθηκε το περιστατικό το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του Open.

Παρότι δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις ορέξεις του δράστη, γνωστού επαίτη, όπως λέει η ίδια, στην περιοχή, χάρη στα άμεσα αντανακλαστικά της ο δράστης οδηγήθηκε τελικά στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ταυτόχρονα, μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, στην ίδια καταγγελία προχώρησαν άμεσα και άλλα θύματα του συγκεκριμένου αλλά και άλλων ατόμων που δρουν με παρόμοιο τρόπο στην περιοχή.

Πώς περιγράφει την επίθεση το θύμα

«Την Κυριακή που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε 'Σ' ευχαριστώ'. Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που μόλις είχε γίνει. Συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτή τη φράση ακόμα και όταν άρχισα να φωνάζω. Εγώ συνέχισα να φωνάζω γιατί ήθελα να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω και έβλεπαν τι ακριβώς είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του. Μετά έτρεξα στο αγόρι μου που δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ήταν πέντε λεπτά μακριά. Καλέσαμε το εκατό και έπειτα πήγα στο τμήμα και κατέθεσα τη μήνυση», περιέγραψε την επίθεση η κοπέλα, η οποία στην αρχή είχε την αίσθηση πως το άγγιγμα προερχόταν από τον φίλο της.

Και άλλες μαρτυρίες

Η ψυχραιμία της κοπέλας να καταγράψει το δράστη σε βίντεο οδήγησε στον εντοπισμό και άλλων θυμάτων του.

«Μετά τη μήνυση, ανέβασα μία δημοσίευση σε γνωστή ομάδα της Κυψέλης όπου είπε ότι μου έχει γίνει μία σεξουαλική επίθεση και ζήτησα από όσες ή όσους έχουν βιώσει κάτι τέτοιο να επικοινωνήσουν μαζί μου και να πάνε στο τμήμα της Κυψέλης όπου βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Και δυστυχώς μέσα σε λίγες ώρες επικοινώνησαν μαζί μου έξι γυναίκες. Από την ίδια περιοχή. Οι τρεις από αυτές ήταν από τρεις διαφορετικούς άνδρες και οι άλλες τρεις από τον ίδιο. Τον αναγνώρισαν. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Και τώρα είμαστε σε αναμονή», σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ