ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Η επιθυμία της οικογένειας - Την Πέμπτη η κηδεία του

Γιώργος Τράγκας: Η επιθυμία της οικογένειας - Την Πέμπτη η κηδεία του
Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα θα τελεστεί το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς ΙΝΤΙΜΕ / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου θα τελεστεί η κηδεία του δημοσιογράφου και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι (ΚΕΛΑΝ) Γιώργου Τράγκα που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό.

H εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 13.00 μ.μ. στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς και ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές είτε στην «Κιβωτό του Κόσμου», είτε στο Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.

Όπως σημειώνει στο crashonline.gr: Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ, να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην «Κιβωτό του Κόσμου» (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος).

Όλα ξεκίνησαν στις 30 Νοεμβρίου, όταν ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ότι νοσεί με κορωνοϊό.

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη», ανακοίνωνε το απόγευμα της Τρίτης ο δημοσιογράφος, ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε όλα όσα θα ακολουθούσαν στη συνέχεια.

Λίγες ημέρες αργότερα, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, ενώ στις 9 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» όπου νοσηλευόταν.

Μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά ο Γιώργος Τράγκας δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στις 14 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ