ΕΛΛΑΔΑ

«Βρείτε το θάρρος και μιλήστε»: Ηχηρό μήνυμα της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Βρείτε το θάρρος και μιλήστε»: Ηχηρό μήνυμα της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου
«Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι», αναφέρει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Screen Grab / YouTube

Μήνυμα δύναμης και θάρρους στέλνει η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που είδε ξαφνικά τις πιο προσωπικές της στιγμές να δημοσιοποιούνται σε πορνογραφικά sites από τον άνθρωπο που εμπιστευόταν.

«Βρείτε το θάρρος και μιλήστε», προτρέπει τις γυναίκες που πιθανόν έχουν υποστεί το ίδιο ψυχολογικό μαρτύριο.

«Έχω ακολουθήσει την νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν» υπογράμμισε μιλώντας στο Mega.

Η 30χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πως ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ιδιωτικές τους στιγμές ακόμη και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι» σημείωσε.

Η 30χρονη έχει κινηθεί νομικά από το 2019 και αναμένει τη νέα χρονιά να εκδικαστεί η υπόθεση που της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δηλώνει μετανιωμένος ενώ η δικηγόρος της 30χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

Ράδιο Αρβύλα: Η απολογία του Αντώνη Κανάκη - Τι είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Για κακούργημα θα διώκονται οι δράστες του revenge porn - Τι εξετάζει το υπ. Δικαιοσύνης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ