ΕΛΛΑΔΑ

Γρεβενά: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - Συνελήφθη ως ύποπτος ο γιος της

Γρεβενά: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - Συνελήφθη ως ύποπτος ο γιος της
Οι υποψίες στρέφονται στον 59χρονο γιο της, ο οποίος συνελήφθη (Φωτογραφία αρχείου) ΙΝΤΙΜΕ

Υπόθεση ανθρωποκτονίας απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση και την Ασφάλεια Γρεβενών, καθώς, μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή πιθανότατα από πνιγμό μέσα στο σπίτι της στο Κοσμάτι.

Οι υποψίες στρέφονται στον 59χρονο γιο της, o οποίος φέρεται να είχε δηλώσει στις αρχές ότι βρήκε χθες το βράδυ την μητέρα του, ηλικίας 83 ετών, στο σπίτι τους χωρίς τις αισθήσεις της.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η ηλικιωμένη ήταν νεκρή και κατόπιν εισαγγελικής εντολής ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Πράγματι, η σορός της 83χρονης εστάλη για νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη, με τα ευρήματα του ιατροδικαστή να δείχνουν πνιγμό και ασφυκτικό θάνατο, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Kozanimedia.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο 59χρονος, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι μετά από εντολή του εισαγγελέα, καθώς φέρεται χθες, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, να δολοφόνησε τη μητέρα του, προκαλώντας της ασφυξία.

Ο ίδιος αρχικά μετέβη σε γραφείο κηδειών των Γρεβενών, ζητώντας βιαστικά να προχωρήσουν οι διαδικασίες της κηδείας της, κάτι που προκάλεσε εντύπωση και κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ενώ επίσης φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιας μορφής ψυχολογικά προβλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ