ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Ελεύθερος με όρους ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Πετρούπολη: Ελεύθερος με όρους ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου
Ο κατηγορούμενος νηπιαγωγός απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες ΙΝΤΙΜΕ NEWS/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης να προσεγγίζει το νηπιαγωγείο, όπου φέρεται να τελέστηκε το περιστατικό, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο νηπιαγωγός που κατηγορείται ότι παρενόχλησε ένα τετράχρονο αγόρι στην Πετρούπολη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Σημειώνεται πως οι γονείς του παιδιού είχαν καταθέσει μήνυση κατά του 31 ετών νηπιαγωγού στην αστυνομία, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να συλληφθεί. Σύμφωνα με την καταγγελία, το 4χρονο αγόρι περιέγραψε με λεπτομέρειες τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τον δάσκαλό του, μέσα στο σχολείο του.

Το παιδί εξετάστηκε ιατροδικαστικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου έγινε και λήψη γενετικού υλικού, αφού πρώτα ο πατέρας του προχώρησε σε καταγγελία στο τμήμα της περιοχής του αλλά και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο νηπιαγωγός, ο οποίος ήταν στη φύλαξη και φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την απουσία της δασκάλας, απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, την Τετάρτη, ενώ την ίδια ημέρα κλήθηκαν να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δεν ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου ''Μαμά πήγα στο μπάνιο''. ''Eσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο''. ''Με πήγε ο κύριος …, μαμά''. ''Ο κύριος …;' 'κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε, λέει ''με πήγε ο κύριος, μου κατέβασε το παντελόνι (...) κι άρχισε να μου κάνει διάφορα (…)» ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου, μιλώντας στο Mega.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ