ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο για τον υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο στο Βόλο: Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του

Τροχαίο για τον υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο στο Βόλο: Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του
Tο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του κ. Τριαντόπουλου, εξετράπη της πορείας του, λόγω της ολισθηρότητας από τις βροχές (Φωτογραφία αρχείου) ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τροχαίο ατύχημα είχε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος, όταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, λόγω της ολισθηρότητας από τις βροχές στον Αλμυρό Βόλου.

Τόσο ο κ. Τριαντόπουλος, όσο και οδηγός του είναι καλά στην υγεία τους και γλίτωσαν μόνο με λίγες γρατζουνιές, από το ατύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην ΠΑΘΕ, κοντά στα ΣΕΑ Αλμυρού.

Σύμφωνα με το e-volos.gr αμέσως μετά το συμβάν και οι δύο άντρες διακομίσθηκαν στην Κλινική ΑΝΑΣΣΑ του Βόλου, όπου αφού τους έγιναν προληπτικά όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, στην συνέχεια αποχώρησαν καλά στην υγεία τους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί και να τονιστεί, ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο σημείο και μέσα σε διάστημα λίγων ωρών συνέβησαν άλλα τέσσερα όμοια περιστατικά, δύο πριν και δύο μετά το συμβάν με το υπηρεσιακό όχημα του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ